Lac Ohrid Albanie

Diposting pada

Le lac d ohrid se situe dans le centre ouest de la péninsule des balkans en europe du sud est il est partagé par l albanie à l ouest et par la macédoine du nord qui en possède les deux tiers à l est 2 il est environné par plusieurs autres lacs d envergure le plus proche est le lac prespa à quelques kilomètres au sud partagé entre la macédoine du nord la grèce et l albanie. De totale reistijd van 2 5 uur vanaf ohrid is meer dan de moeite.

St Jovan Kaneo The Profile Picture Of Ohrid

Het meer van ohrid ligt dicht tegen de grens van albanië aan.

Lac ohrid albanie. Met name de hoofdstad tirana is een aanrader. Vanaf de stad ohrid is het bijvoorbeeld maar een half uurtje rijden. Dan rij je meteen door albanië en kan je weer stofzuigen onder je scratch map.

It is 30 4 km long by 14 8 km wide at its maximum extent with a shoreline length of 87 53 km shared between north macedonia 56 02 km and albania 31 51 km. Een vakantie meer van ohrid kunt u in zowel in macedonie als albanie ondernemen. Bij struga gaan we de grens over en zit ons rondje om het meer van ohrid er alweer bijna op.

Albanie en het natuurpark. Voor onze fly drives klikt u hier. Vol nieuwe indrukken worden wij bij ons hotel afgezet en is het einde van de excursie een feit.

Voor je de rest van macedonië doorkruist met de voiture of bij terugkeer reis eens rond het meer. Het meer van ohrid lake ohrid is een vakantiebestemming met een groeiende populariteit. It covers an area of 358 km 138 sq mi containing an estimated 55 4 km of water.

Maar u kunt tijdens onze fly drive meer van ohrid ook beide landen bezoeken en in zowel ohrid als pogradec omgeving verblijven. Een interessante excursie die me erg nieuwsgierig heeft gemaakt naar de rest van albanië. Dat is niet vreemd want de omgeving van het meer van ohrid is een prachtige omgeving om te relaxen actief bezig te zijn en zelfs liefhebbers van cultuur en geschiedenis kunnen hun hart ophalen in het dorp in macedonië.

Steek bij voorkeur middels een excursie de grens over en ontdek twee landen in één vakantie. Wat te doen in ohrid. Lake ohrid is one of the oldest in the world and the deepest in the balkans with a maximum depth of 288 m 940 ft and a mean depth of 155 m 508 ft.

Albanië reizen met aanbod en informatie over meer van ohrid albanie reiservaringen over vakantie naar albanië informatie over genieten van vakantie in albanië uitgebreid reisaanbod albanië laat u adviseren over een fly drive en of groepsreis naar albanië. Fly drives meer van ohrid. Startpunt en eindpunt tegelijk en daar is het kleine stadje eigenlijk ideaal voor.

Onze fly drives zijn standaard maar zijn ook verder op maat te maken.

Liqeni I Ohrit Lac D Ohrid Albanie Ohrid Lake Albanian Shore Albania Albanians Lake

Epingle Sur Articles Du Blog

Epingle Sur Voyages En Macedoine Europe Du Sud

Pin On Albania

Albanie Albania Ohrid Ohridlake Highseason Lake Lac Lacohrid Ponton Empty Seulaumonde Macedonia Jetty Pier Relaxresort Instagram Resort Lake

Ohrid Macedoine Macedoine Paysage Europe Du Sud

Sveti Naum Ohrid Makedonija Albanie Monastere

Macedonie Meer Van Ohrid Reiscode 331005 5 Dagen Maak Kennis Met De Stille Bergwereld Rond Het Meer Van Ohrid Aan De Oever Vind J Greece Scenic Views Scenic

11 Unforgettable Things To Do In Ohrid Omnivagant En 2020 Vieille Ville Albanie Lac

The Church Of St John Overlooking Lake Ohrid Saint John At Kaneo Is A Macedonian Orthodox Church Situated On Kaneo Beach Thessaloniki Macedonia Ohrid Bitola

Samuel S Fortress Ohrid Macedonia By Jade Johnston Ouroyster Com Macedoine Albanie Lac

Ohrid Macedonia Jetsettercurator Beautiful Places To Travel Places In Europe Macedonia

Saint John At Kaneo Overlooks Lake Ohrid In Macedonia Macedoine Voyage De Reve Voyage

9 Things To Do In Ohrid The Jewel Of Macedonia Travelsewhere Macedonia Best Cities Scenic Photography Landscape

Ohrid Macedonia Macedonia Ohrid Macedonia Skopje Republic Of Macedonia

Village De Lin Bords Du Lac Ohrid Albanie

Epingle Sur Albania Albanie

Epingle Sur Albania Albanie

Pin On Inspired Travel

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *