Lac Paladru

Diposting pada

These units are often used by sailors kiters surfers windsurfers and paragliders. Het is het op vier na grootste natuurmeer van frankrijk.

Epingle Sur Archeologie Des Rivieres Et Milieux Humides

It is a wonderful spot for relaxing or being active with a beach swimming pedalo and sailing as well as lakeside walking and mountain biking.

Lac paladru. Lees hier alles over lac de paladru. Zwemmen waterfietsen zeilen nietsdoen op het strand en wandelen en mountainbiken rond het meer. Campings 4 een prachtig gelegen meer ook wel lac bleu genoemd tussen groene heuvels met in de zomer vaak heerlijk warm water.

Lake paladru lac de paladru nicknamed lac bleu by local residents is a small lake located in the isère département of auvergne rhône alpes near charavines in france. Je présente aujourd hui mes vœux pour la nouvelle année aux habitants du regroupement de communes les villages du lac de paladru. The lake was formed by the glacier of the rhône it is 5 3 kilometres long and 1 2 kilometres wide when full the maximum depth is 36 metres.

The lake is shared between four municipalities and two cantons. Webcams at lac de paladru are discoverable on a map for further exploration or a convenient list view sorted by distance up to 25 kilometers from this spot. Het meer van paladru omgeven door beboste heuvels een mooie waterplas van 390 hectare afkomstig van een gletsjer met turkoois water biedt aan de liefhebbers van sport en ontspanning talrijke vrijetijdsbestedingen aan.

Lac de paladru is een helder bergmeer met veel mogelijkheden om te watersporten zwemmen zeilen. Het meer is bereikbaar via diverse openbare strandjes. Pêche aviron baignade navigation.

De oppervlakte van paladru bedraagt 11 7 km de bevolkingsdichtheid is 73 8. Ook zijn er strandjes die alleen toegankelijk zijn via de horecafaciliteiten hotel of camping. Populair bij zwemmers roeiers en andere watersporters.

Paladru is een plaats en voormalige gemeente in het franse departement isère regio auvergne rhône alpes en telt 863 inwoners 1999 de plaats maakt deel uit van het arrondissement la tour du pin paladru is op 1 januari 2017 gefuseerd met de gemeente le pin tot de gemeente villages du lac de paladru. Habitants du village vene. Campings rond lac de paladru kaart.

Lake paladru is a beautiful 390 hectare turquoise blue glacial lake surrounded by wooded hills. Units we use knots and degrees celsius as our default units. Lac de paladru is een mooi meer in het departement isère.

Dans un cadre naturel unique en isère le lac de paladru plan d eau de 5km de long vous offre de multiples activités.

Lac De Paladru Vakantie

Pin On Lac

Lac Du Paladru Francia Lac Paladru Lacdupaladru Rhonealpes Lago France Franciadelnordincamper Campingcar Camperlove Camperli Golf Courses Field Canal

Lac De Paladru Office De Tourisme Du Pays Voironnais Lac Tourisme Office De Tourisme

Pin On Pierre Bonnard

Lac Du Paladru Lac Paladru Lacdupaladru Lago France Franciadelnordincamper Campingcar Camperlove Camperlife Outdoor Outdoor Decor Natural Landmarks

Le Lac De Paladru Lac Lieux

Epingle Sur Alpine Lake Paladru

Lac Paladru Isere France

Epingle Sur Voyages Et Vacances

Charavines Lac De Paladru De Bohneur 001 Lac Tourisme Paysage

Lac De Paladru Office De Tourisme Du Pays Voironnais Lac Tourisme Office De Tourisme

Pin On Lac

Photo Of Lac De Paladru Lac Photos

Epingle Sur Takeyourbag Travel Blog

Lac De Paladru France Lake Map Poster Lake Map Vintage Travel Posters Map Poster

Epingle Sur Randonnees

Les Fouilles De Charavines Lac Patrimoine Aerien

Lac De Paladru Lac Dauphin Carte Postale

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *