Lac Rose Retba

Diposting pada

In senegal ligt een wel heel bijzonder meer. Explore lac rose holidays and discover the best time and places to visit.

Lac Rose North Of The Cap Vert Peninsula Of Senegal North East Of Dakar Lake Retba Pink Lake Africa Travel

Lac rose meaning pink lake lies north of the cap vert peninsula of senegal some 30 km 18 miles north east of the capital dakar in northwest africa.

Lac rose retba. Also known as lac retba this shallow lagoon surrounded by dunes is a popular day trip destination for dakarois and tourists alike all coming to enjoy the calm and catch the lake s magic trick the vibrant and otherworldly pink hues that sometimes colour its waters. Dit zoutmeer ligt op 25 kilometer afstand van hoofdstad senegal en wordt door duinen gescheiden van de atlantische oceaan. Lac retba auch lac rose genannt ist ein salzsee im senegal er liegt 35 km nordöstlich der hauptstadt dakar und weniger als einen kilometer landeinwärts der atlantikküste.

Dit is te wijten aan het feit dat de hoge zoutconcentratie het licht anders. Het dankt zijn naam aan de kleur van het water die rose achtig tot mauve is al naar het moment van de dag. Aside countries like canada spain and azerbaijan who are beneficiaries of this unique nature s gift senegal is the only african country that got its fair share.

Wegen seiner durch halophile algen der art dunaliella salina verursachten besonders in der trockenen jahreszeit november bis juni sichtbaren einzigartigen rosaroten färbung hat der lac rose seinen namen erhalten. Lac retba beter bekend als het roze meer lac rose. Lake retba lac rose.

Het roze meer frans. Het meer dankt zijn naam aan de kleur van het water dat af en toe zo roze is dat het meer lijkt op een grote aardbeienmilkshake dan op een plas vol water. Afgelopen week stelden we al een lijst van de mooiste meren ter wereld samen maar lac retba oftewel het roze meer in senegal had misschien ook niet mistaan in deze lijst.

Lac retba is een zoutmeer dat op 25 km van de hoofdstad dakar van senegal gelegen is in de gemeente sangalkam het is door duinen gescheiden van de atlantische oceaan. The dunaliella salina bacteria which gives the lake its distinct color is completely harmless to humans and swimming in the lake is possible. Lac rose or pink lake is a freak of nature.

Also known as lac rose lake retba is a salty lake situated to the north of senegal s cap vert peninsula roughly 18 miles to the northeastern of the capital city of senegal dakar. Lake retba is a pink colored lake located in senegal. It is named for its pink waters caused by dunaliella salina algae and is known for its high salt content up to 40 in some areas.

Nature has a weird way of distributing some gifts unequally. Indeed lake retba nature s stunning. Some interesting facts the lake has been the finish point of the well known dakar rally before it moved to south america.

Culturecase Lac Rose Lake Retba Pink Lake Lake

Notre Planete Coloree I Love Beach Life Lac Retba Lac Rose Senegal Lac Rose

Natural Wonders Lac Rose Senegal Beautiful Places Lake Retba Lac Rose

Lac Retba Senegal Pink Lake Lake Retba Lake Hillier

Lake Retba Or Lac Rose Lies North Of The Cap Vert Peninsula Of Senegal North East Of Dakar Lake Retba Pink Lake Lake Retba Senegal

Pin On Nature

Le Lac Rose Lac Retba Senegal Lake Hillier Pink Lake Places To Travel

Lake Retba Senegal Google Search Lake Hillier Pink Lake Lake Retba

Lake Retba Senegal The Water Has A High Salt Content And It Really Is Pink Even If You Put The Water In A Bottle Lake Retba Pink Lake Lake Retba Senegal

Lake Retba Or Lac Rose In Senegal Has A High Enough Salt Level To Allow The Growth Of Dunaliella Salina Which Turns Water Pink Lake Retba Pink Lake Lake

Lake Retba Senegal Or As The French Refer To It Lac Rose Is Pinker Than Any Milkshake You Ve Ever Come Face To Straw With Experts Places To Travel Places Beautiful

The Lac Rose Or Lake Retba In Senegal Photography Plus Rosa See Seen Yoga Training

Two Boys Swimming In Lake Retba Or Lac Rose In Senegal Africa Imgur Lake Retba Boys Swim Pink Lake

Pin On Out Of Africa

Senegal S Lake Retba Or As The French Refer To It Lac Rose Is Pinker Than Any Milkshake Experts Say The Lake Gives Off Its Pink H Nature Lac Rose Pink Lake

Let S Go Lac Rose Lake In Africa Kathy Kuo Blog Pink Lake Lake Retba Lac Rose

Lake Retba Lac Rose The Pink Lake Of Senegal Lake Retba Pink Lake Lake

The Leo Is All In The Mind Lake Retba Beautiful Nature Beautiful Places

Lake Retba Or Lac Rose Lies North Of The Cap Vert Peninsula Of Senegal North East Of Dakar In Northwest A Lake Retba Lake Retba Senegal Great Vacation Spots

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *