Lac Vassiviere

Diposting pada

Vakantie in limousin ideaal gelegen op het kruispunt van de haute vienne creuse corrèze en ten noorden van het regionale natuurpark van de waarnemingsposten uitstralen en de belangrijkste plaatsen van de. De stuwdam is van gewapend beton en werd tussen 1947 en 1950 aangelegd.

Pin En Baref Ee T

The lake offers every outdoor activity possible supervised beaches relax and unwind on one of our 5 sandy beaches supervised in july august.

Lac vassiviere. Naturellement incontournable ressourcez vous autour d un des plus grands lacs de france. Het lac de vassivière occitaans. With train rides and boat rides you can be entertained all day.

From all the beaches at lac de vassivière i think plage de brousas this is the most beautiful. Spent a full day here and was not dissapointed. Lac de vassivière strekt zich uit over ongeveer 1 000 hectare.

Site officiel le lac de vassivière suivez nous sur facebook. Lake vassiviere een van de grootste kunstmatige meren van frankrijk. Lac de vassiviere bekijk 159 onthullende foto s en video s van lac de vassivière gemaakt door tripadvisor leden.

Het meer is 9 76 km 2 groot en is de belangrijkste watervoorziening van de limousin het is een van de grootste kunstmatige meren in frankrijk. Foto van lac de vassivière auphelle. Het bevat 6 stranden 3 plezierhaventjes 300 km aan paden en 45 km aan oevers.

Het lac de vassivière is een groot stuwmeer dat op de grens van de departementen creuse en haute vienne ligt. Ook uitvalsplek voor mooie wandelingen. Dit meer leent zich niet alleen om te zwemmen hier kunnen tevens diverse watersporten beoefend worden zoals zeilen waterfietsen vissen paardrijden.

1000 ha van zuiver water 45 km uit de kust in een beschermde omgeving grillige landschap groen en heuvelachtig. The lac de vassivière or vassivière lake vacivièra in occitan one of france s largest artificial lakes is a large man made reservoir of about 10 square kilometres 2 500 acres. 1 van 1 dingen om te doen in auphelle.

Vassiviere just over 20 minutes away is lac vassiviere one of the biggest and most spectacular lakes in the region. Op en rondom dit meer is genoeg te zien en te beleven wat dit meer een geliefde vakantiebestemming maakt. Le lac de vassivière situé au coeur du limousin votre destination de vacances.

It is situated on the plateau de millevaches in the départements of creuse and haute vienne. Vaciviéra is een stuwmeer in frankrijk op de grens van de departementen corrèze creuse en haute vienne. Lots of parking space good restaurant and nice sandy beach to linger all day.

Het dorpje royere de vassiviere heeft een leuk en goed restaurantje atelier waar in de zomer allerlei activiteiten georganiseerd worden optredens workshops e a.

Plage Du Lac De Vassiviere Beach Of Vassiviere Lake Creuse France Frankrijk Vakantie

Pin On France

Le Lac De Vassiviere Dans Le Limousin C Crt Limousin Laetis Voyage France Limousin Lac Vassiviere Paysage France Lac Riviere De France

Bienvenue En Creuse Paysage France Paysage Vu Du Ciel Beau Paysage

Lac De Vassiviere Limousin Outdoor Water

Winter Sunshine At Lac De Vassiviere Limousin France Travel

Suivez Nous Vers Le Lac De Vassiviere Decouvrir En Images Les Magnifiques Paysages De Ce Territoire Et Faire La Rencontre De Quelqu Lac Paysage Nature Paysage

Lac De Vassiviere Natural Park Limousin France

Flowersway Le Lac De Vassiviere Lac Riviere De France Plateau De Millevaches

Gary Le Chien De Tout Coeur Limousin Rescue Dog Lac De Vassiviere Limousin Walking Hiking January Retreat Visit Fr Millevaches Limousin Massif Central

Le Lac De Vassiviere En Limousin Un Decor Naturel Sompteux Et Vivifiant Les Photos De Sebastien Colpin Millevaches Plateau De Millevaches Lac

Prairie Fleurie Geoculture Le Limousin Vu Par Les Artistes Giardino

Frankreich Wandern Am Lac De Vassiviere Travelinspired Frankreich Urlaub Reiseziele Reisebilder

Le Lac De Vassiviere En Limousin Un Decor Naturel Sompteux Et Vivifiant Les Photos De Sebastien Colpin Millevaches Limousin Lac

Plan Du Lac De Vassiviere Creuse France View Of Vassiviere Lake Creuse France Frankrijk Reis Vakantie

Plus Beaux Sites Decouvrir Les Parcs Naturels Parcs Naturels Du Massif Central Parc Du Morvan Parc Naturel Parcs

Frankreich Wandern Am Lac De Vassiviere Travelinspired Frankreich Frankreich Urlaub Reisen

Epingle Sur Nouvelle Aquitaine

Lac De Vassiviere Limousin Beautiful Photos Of Nature Limousin France

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *