Moto Bmw R18

Diposting pada

Dan hoor jij bij de aller eersten die exclusief geïnformeerd worden zodra er meer nieuws is over deze waanzinnige motorfiets. Op deze pagina vind je alle artikelen van motor nl over de bmw r 18.

Pin On Motocikl

Direct weet het r18 concept in het oog te springen.

Moto bmw r18. Van het weekend kregen we dan toch eindelijk de bmw r18 te zien na veel plaagstootjes van bmw motorrad het ene na het andere concept en bemoedigende berichten weten we nu nu niet alleen hoe hij eruit ziet maar ook wat de prijs van de bmw r18 is. Dit is niet zonder reden. Een compleet andere motor dan de bmw r18 deze r18 2.

Deze first edition onderscheidt zich door de klassieke zwarte lak met de gepenseelde witte biezen. Veel minder klassieke custom en veel meer moderne powercruiser. Registreer je dus meteen vandaag.

Met 90 pk bij 4 750 tpm zou je hem niet per se in het powercruiser segment parkeren. De bmw r18 verwijst naar de historie en iconische kenmerken van bmw. Wat meteen opvalt zijn de grote zijwaartse cilinderkoppen ze steken ver uit en zijn net zo breed als het stuur.

Alle technische zaken zijn verder weggewerkt en op het oog een stuk meer productierijp in elkaar gedraaid. Op de 2021 prijslijst van bmw motorrad nederland staan een aantal nieuwe modellen waaronder de lichte g310r en g310gs adventure de s1000r naked bike de r18 cruiser in de classic uitvoering de hele r ninet lijn en een vernieuwde versie van de best verkochte motor van het afgelopen decennium d. Bmw motorrad introduceert de nieuwe motor wereldwijd als exclusieve r18 first edition.

Dat is de prijs voor de zogenaamde first edition uitvoering. De motor oogt laag breed en lang en er is veel chrome gebruikt om de r18 een klassieke uitstraling te geven. Een karaktervolle cruiser met de boxer met de meeste cilinderinhoud die we ooit hebben gebouwd en tijdloze designkenmerken zoals bijvoorbeeld de witte dubbele belijning van de r 18 first edition.

Op de 2021 prijslijst van bmw motorrad nederland staan een aantal nieuwe modellen waaronder de lichte g310r en g310gs adventure de s1000r naked bike de r18 cruiser in de classic uitvoering de hele r ninet lijn en een vernieuwde versie van de best verkochte motor van het afgelopen decennium d. De nieuwe r 18 verwijst naar onze historie en iconische kenmerken die we consequent hebben doorontwikkeld. De bmw r18 is er vanaf 27 200 euro.

Bmw introduceerde deze maand haar nieuwe cruiser de r18 voorzien van wat zelf een big boxer noemen met 1802cc en 158 nm aan koppel. Andere opvallende zaken zijn de vele chrome elementen een badge in het zadel en een first edition chromen opdruk op de zijschilden. Bmw heeft naar eigen zeggen een zo minimalistisch mogelijke houding aangenomen tijdens het ontwerpproces van de motor.

Grote gebeurtenissen werpen altijd hun schaduw vooruit. Die heeft modelspecifieke badges is uitgevoerd in. Een cruiser met de boxer met de meeste cilinderinhoud die bmw ooit heeft gebouwd.

Pin On Rides

Pin On Bmw Motorcycles

Pin On Bikes

Pin On Bmw

Pin On Concept Bikes

Pin On Motorcycles

Pin On Head Turning Bmws

Pin En Motorcycle

Pin On Bmw Motorbike

Pin On Automobile

Pin On Wheels

Pin On Bmw R18 Concept

Pin On Cafe

Pin On Bike Inspiration

Pin Auf Bmw R18

Pin On Bmw Custom Motorcycles

Pin On Bike Art Inspirations

Pin On Motorcycles

Pin On Bobbers Cafe Racers

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *