Lac Foret Orient

Diposting pada

Er zijn drie meren in het natuurpark forêt d orient waarvan de grootste het lac d orient en het lac du temple zijn. A mysterious land where water forests and earth come together the orient forest regional natural park is a wildlife sanctuary which covers 70 000 hectares.

Epingle Sur Euromaidan1

Lac d orient 2 500 ha op de barse.

Lac foret orient. Nog altijd worden er karpers van meer dan 25kg gevangen. Natuurlijk kunt u ook rustig op het strand langs het meer vertoeven. Het vochtige champagne bezaait met meren coulisselandschappen en bossen.

Daarnaast is het tempelierswoud forêt du temple er gelegen. Orient is het grootste van de drie stuwmeren en herbergt de zwaarste vissen. Het als moeilijk bevisbaar bekend staande openbare water in de franse champagnestreek heeft een omvang van liefst 2300 hectare en was vooral in het verleden bekend om zijn recordkarpers.

In het dorp mesnil saint père op slechts 20 kilometer van troyes vindt u deze 4 sterren camping geheel vernieuwd in 2009 met een perfekte dosis confort en natuur. Op het meer zijn motorboten niet toegestaan. Parc naturel régional de la forêt d orient.

Je vindt het park in departement de aube op ongeveer 20 minuten rijden van de stad troyes. Het natuurpark parc naturel régional de la forêt d orient beslaat een oppervlakte van maar liefst 70 000 hectaren. Het lac de la forêt d oriënt is het karper vis gebied bij uitstek.

Découvrez le territoire du parc naturel régional de la forêt d orient et des lacs pour vos vacances ou un weekend avec des hébergements à taille humaine. Het krijtachtige champagne met zijn rijen heuvels de aube vallei en de 3 grote meren van forêt d orient. Midden in regio grand est in het departement aube strekt het regionaal natuurpark forêt d orient zich uit over een oppervlak van 82 000 hectares onderverdeeld in verschillende gebieden.

Het kawan resort le lac d orient heet u van harte welkom in de aube in het champagne ardenne gebied in het hart van het natuurpark het foret d orient. Deze bufferbekkens hebben een belangrijke functie als recreatie en natuurgebied. Autour de ces 3 lacs orient temple et amance près du lac du der profitez des installations pour la baignade et les activités nautiques kayak voile kite surf ski nautique jet ski pêche.

Het lac d orient 2500 ha is het grootst. The park is home to vast artificial reservoirs in the midst of the deep forest. Het natuurpark la forêt d orient is gecreëerd in 1970.

Het park is rijk aan bossen die zich perfect lenen voor allerlei outdooractiviteiten zoals wandelen en fietsen. In onze gratis reisgids aube en champagne wordt het park uitgebreid beschreven. The lac d orient 2 500 ha is the largest.

Het lac d orient is het oudste van drie meren van het natuurpark forêt d orient. Het regionaal natuurpark van het forêt d orient is een mysterieus gebied waar water bos en aarde hand in hand gaan en een natuurlijk toevluchtsoord dat in totaal 70 000 hectare telt. Het park heeft immense stuwmeren die in het hart van het uitgestrekte bos liggen.

Dit is een bosdeel dat eigendom was van de orde van de tempeliers en bevatte een commanderij en enkele stuwmeertjes visvijvers en houthakkerijen.

Lac D Orient Foret D Orient Grand Lac Public Aube 10 Lac Aube Grands Lacs

Aube Paramoteur Com Paramoteur Foret D Orient Parapente

Notre Grand Lac De La Foret D Orient Foret D Orient Paysage Foret

Skerries Lac De La Foret D Orient Pour La Troisieme Annee Consecutive Emmanuel Conrath Du Chantier Arwen Marine Vous Invite Sailing Dinghy Rowing Sailing

Lac D Orient Foret D Orient Grand Lac Public Aube 10 Colinmaire Net Passion De La Peche A La Carpe En Grands Lacs Lac Camping Lac Grands Lacs

Natuurpark Foret D Orient Is Een Paradijs Voor Natuurliefhebbers Paradijs Natuur Flora

Epingle Sur Parc De La Foret D Orient

Lac De La Foret D Orient Tourisme Lac Prendre Le Large

Prepare Your Stay Official Website Grands Lacs De Champagne Parc Naturel Regional De La Foret D Orient Parc Naturel Regional Parc Naturel Grands Lacs

73389507orient 2 Png Png 494 326 Foret Lac Grands Lacs

Natuurpark Foret D Orient Is Een Paradijs Voor Natuurliefhebbers Reizen Door Europa Stedentrip Reizen

Droles De Bateaux Sur Le Lac D Orient Aube Lac Foret D Orient Bateaux

Plages Du Lac D Orient Site Institutionnel Du Parc Naturel Regional De La Foret D Orient Vakantie

L Arrivee Sur Les Lacs De La Foret D Orient Les Mots Me Manquent Cet Endroit Est Envoutant Quelle Grandeur 23 Km2 D Etendue D Ea Lac Foret Etendue D Eau

3104821 1464726429 Jpg 2050 894 Aube

Lac De La Foret D Orient Lac Aube France Pnrfo Frankrijk Griekenland

Lac D Orient Foret D Orient Grand Lac Public Aube 10 Le Lac De La Foret D Orient Est Un Lac Artificiel Situe D Parc Naturel Regional Parc Naturel Lac

Natuurpark Foret D Orient Is Een Paradijs Voor Natuurliefhebbers Wilde Dieren Reizen Natuur

Cycling To Lac D Orient

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *