Rumah Ibs

Diposting pada

Masjaya Eco Construction Sdn. Bina rumah sendiri dengan sistem ibs – pertama di pantai timur khas untuk sep kito muroh comey jimat kos.

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Customer terjah ofis Az Mega lagi dan lagi.

Rumah ibs. Sebagai rujukan rumah IBS seluas 1200 kaki per segi boleh disiapkan dalam jangka masa kurang daripada 2 bulan. Siap dalam masa 6-8 minggu jah sokmo la du. Antara kelebihan pembinaan rumah menggunakan teknologi IBS berbanding kaedah konvensional adalah-.

Anda boleh lukis sendiri pelan rumah dan tentukan design yang anda inginkan. Jika anda perlukan bantuan kami menyediakan khidmat melukis pelan. Actions speak louder than words.

Saya nak bina rumah dengan harga mampu milik. 13112017 renovate rumah ibs murah kl selangor 2017 selangor senarai harga renovate rumah ibs pejabat kl selangor 2017 senarai kontraktor bina rumah ibs kedai pejabat bangunan 2017 senarai kontraktor renovation rumah ibs bangi bumiputera 2017 senarai kontraktor renovation rumah ibs bukit damansara bumiputera 2017 senarai kontraktor renovation rumah ibs. Customer berminat dengan rumah ibs wow.

Dengan teknologi IBS dan harga mampu milik. Rumah cepat siap dan harga berpatutan. Terdapat 5 kumpulan IBS utama yang dikenalpasti digunakan secara meluas di Malaysia.

81 talking about this. Kini bina rumah adalah lebih mudah dengan pinjaman LPPSA pengeluaran KWSP. Teknologi IBS atau Industrialised Building System adalah teknologi terkini dalam pembinaan rumah.

Rumah yang dibina dengan sistem IBS kurang sesuai untuk renovasi lebih-lebih lagi di bahagian depan dan belakang rumah kerana struktur sistem batu batanya. Jom Bina Rumah Atas Tanah Sendiri. Alhamdulillah syukur pada Allah kerana sudi mari ke ofis kami kami sangat berbesar hati menerima kunjungan anda pintu sentiasa terbukaAlhamdulillah customer sekarang yang datang pasti ingin bina rumah IBS dan mereka sangat teruja untuk miliki rumah Idaman IBS.

RAMAI CUSTOMER MINAT RUMAH IBS LONII Wow. Rumah IBS boleh disiapkan dalam jangka masa 1 4 bulan bergantung pada jenis luas kerumitan dan juga cuaca. Kontraktor Bina Rumah IBS – 013-9448238 Farhan MENGAPA PILIH KAMI Kami merupakan antara kontraktor utama yang menyediakan perkhidmatan membina rumah menggunakan bata IBS.

Pinjaman diuruskan untuk mereka yang layak walaupun kami mengesyorkan anda membuat pinjaman peribadi untuk membina rumah ini sebab cepat dan lebih. Dengan Teknologi IBS Rumah Idaman Pastinya INDAH. 1238755-K adalah sebuah syarikat yang menjalankan kerja-kerja membina dan mengubahsuai bangunan dengan menggunakan teknologi IBS Industrial Building System yang diiktiraf oleh CIDB dan SIRIM.

My Quotation IBS Focus Kontraktor Bina Rumah IBS Atas Tanah Sendiri. Pembinaan Rumah IBS tidak terbatas dengan design tertentu. 118 talking about this.

Pengerusi Eksekutifnya Datuk Seri Muhamad Khanafi Husin berkata nilai itu bersama dengan jumlah 70 unit banglo menerusi kempen Promosi Pemilikan Banglo IBS 2021. Rumah pasang siap atau rumah bermodul ni adalah salah satu jenis pembinaan yang menggunakan Sistem Bina Berindustri Industrialised Bulding atau IBS. Teknologi IBS semakin mendapat sambutan kerana terbukti mampu lebih menjimatkan kos dan lebih menjimatkan masa berbanding kaedah konvensional.

Pembinaan mengambil masa 45 ke 90 hari sahaja. Matlamat kami adalah membantu rakyat malaysia membina rumah idaman dengan harga mampu milik dan tidak terbeban dengan kos yang tinggi. Tapi kat Malaysia buat masa ni proses pemasangsiapan ni terhad kepada komponen individu je macam dinding dan jugak siling.

Kos termasuk bahan mentah pembinaan wiring pempaipan. Anda boleh membina rumah IBS diatas tanah sendiri tanah keluarga atau tanah kampung. Customer datang ofis Az Mega lagi Alhamdulillah syukur pada Allah kerana Encik Sayuti sudi mari ke ofis kami kami sangat berbesar hati menerima kunjungan anda pintu ofis sentiasa terbuka untuk menerima kunjungan customer Alhamdulillah customer sekarang yang datang pasti ingin bina rumah IBS penerima IBS semakin diterima.

Dapatkan Anggaran Kos Bina Rumah Anda Secara Automatik SEKARANG. Dapatkan pelan rumah PERCUMA daripada Kontraktor Bina Rumah IBS. Secara ringkasnya rumah IBS adalah rumah pasang siap dengan kos lebih rendah dan masa pembinaan yang lebih singkat.

Aug 20 2015 – Syarikat kami menawarkan pembinaan rumah di atas tanah sendiri dengan kos lebih murah. Sungguhpun sistem IBS lebih murah berbanding sistem konvensional ini hanya terpakai untuk sebuah projek hartanah kediaman dan bukan untuk satu unit atau satu renovasi kecil menambah bilik. Kat US semua bahagian rumah boleh dikilangkan tau.

322021 KUALA LUMPUR Al Ansar IBS PLT Al Ansar syarikat kontraktor perumahan yang menggunakan kaedah Inovasi Sistem Binaan Berindustri IBS mensasarkan RM10 juta sehingga hujung tahun ini.

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Pin On Ibsfocus My Kontraktor Bina Rumah Ibs

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *